Workshop


Onze werkplaats is de ruggengraat van onze activiteiten, het kloppend hart van Rock N Roll Classics.

Ons team van negen toegewijde oldtimer-technici kan elk probleem dat er zich aan uw wagen kan voordoen aanpakken.
Van eenvoudig onderhoud tot een complete revisie en tuning van uw carburateur of injectiesysteem tot een volledig mechanisch of elektrisch probleem, er is niets dat niet verholpen kan worden.

Iedere monteur heeft een brede kennis van alle technische aspecten van een klassieker en daarnaast heeft iedere monteur ook nog een eigen specialiteit. Al deze jarenlange ervaring en verschillende specialismen worden gecombineerd in een onverslaanbaar team van gepassioneerde en gemotiveerde RNR-medewerkers.

Workshop
Workshop

Natuurlijk: kracht is niets zonder controle... Onze activiteiten zijn gestroomlijnd via ons hypermoderne digitale managementsysteem dat de workflow en het communicatiebeheer optimaliseert om zo efficiënt mogelijk te werken zonder onnodige kosten en met optimale communicatie zowel binnen RNR als daarbuiten. Onze werkplaatschef houdt een oogje in het zeil en fungeert als contactpersoon met onze klanten en leveranciers, terwijl onze beide magazijniers op het juiste moment de beste onderdelen tegen de laagste prijzen voor uw auto regelen.

Onze werkplaats staat vol met al de nodige tools om optimale resultaten aan uw auto te bereiken: we hebben tien autoliften, een hypermoderne diagnosestraat voor ophanging, remmen, uitlaatgassen, verlichting, enz... en tonnen gespecialiseerde gereedschappen en machines die geschikt zijn voor elke taak en elke auto.

De auto's waaraan we werken mogen dan retro zijn, onze organisatie is dat zeker niet!

Workshop

Immers: operational excellence is niet zomaar een holle marketingzin, het is een kunstwerk van Rock N Roll Classics!

WorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshop

Interesse in deze dienst?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op. Ons team van doorgewinterde auto-experts staat klaar om u te helpen.

Full name