Bodyshop


De bodyshop: ons eigen atelier d'arts!

Als u onze carrosserieafdeling betreedt, betreedt u heilige grond, een plek waar u het ambacht nog kunt voelen, ruiken en horen.

Het begint allemaal in onze metaalbewerkingsruimte, een plek waar u zich bijna terug waant in vervlogen tijden. U wordt begroet door ons gietijzeren George Kendrick Engels wiel dat vlak naast een immense Pullmax plaatmachine staat, verschillende plooi- en buigbanken en een groot aantal hamers, zowel voor legering als voor staal. Originaliteit is het doel, ambachtelijkheid de manier om dat doel te bereiken.

Bodyshop
Bodyshop

In tegenstelling tot de klassieke sfeer van de metaalbewerkingszone zijn de voorbereidings- en verfzones hightech laboratoria. Elk werkstation is uitgerust met pneumatische liften en een groot aantal stofzuigers en schuurstations. Ons verflabo is het beste dat men kan krijgen, uitgerust met spectrumanalysers, computergestuurd weegstation en uv-compenserende lichtsystemen. En het beste van alles: de verf in ons verfmengstation is nog steeds een oplosmiddelhoudende versie, net zoals die gebruikt werd op de auto's toen ze nieuw waren. Natuurlijk zijn er ook moderne verven op waterbasis, die gebruikt kunnen worden waar de auto's om vragen. Zoals we al eerder zeiden en nogmaals zullen zeggen: het gaat om de details!

We zijn er ook trots op dat dit schadeherstelbedrijf niet alleen bekroonde auto's produceert, maar ook een gebied is dat vriendelijk is voor de natuur. We hebben een zeer uitgebreid filtersysteem geïnstalleerd in zowel de vloeren als het dak, allemaal om ervoor te zorgen dat de lucht die uit de werkplaats komt net zo schoon is als de lucht was op de dag dat deze auto's werden geboren.

Bodyshop

Of het nu gaat om een complete restauratie, een volledige spuitbeurt of een schadeherstel: zolang uw auto klassiek en bijzonder is: bij RNR Classics bent u aan het juiste adres!

BodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshopBodyshop

Interesse in deze dienst?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op. Ons team van doorgewinterde auto-experts staat klaar om u te helpen.

Full name