Sales


Laten we ter zake komen: ons bedrijf is gebouwd om u een snelle, gemakkelijke en transparante verkoop van uw geliefde klassieker te bezorgen. Uiteraard beschikken wij over een aantrekkelijke showroom waar een team van toegewijde verkopers elke bezoeker te woord staat. Onze fysieke voorraad bestaat uit een selectie eigen auto's en een serie auto's die in consignatie worden verkocht en elke auto wordt zorgvuldig geselecteerd om aan onze kwaliteitseisen te voldoen. Rock N Roll Classics is immers niet zomaar een merk, het is een kwaliteitslabel!

Sales
Sales

Zodra een voor verkoop bestemde auto bij ons binnenkomt, ondergaat deze een grondige kwaliteitscontrole in onze werkplaats. Alleen auto's die RNR-waardig worden bevonden, worden vrijgegeven voor verkoop.

Na deze uitgebreide controle en verkoopkeuring bespreken wij met de verkoper wat een realistische en haalbare verkoopprijs moet zijn en natuurlijk ook wat het minimumbedrag is dat de verkoper bij verkoop ontvangt. De resultaten van deze besprekingen worden vervolgens vastgelegd in een consignatieovereenkomst, gemaakt om de verkoper te informeren en te beschermen. Wij kopen natuurlijk ook auto's in, dus een rechtstreekse verkoop aan RNR is altijd mogelijk.

Er worden professionele foto's en films gemaakt en alle beschikbare gegevens worden door ons verkoopteam gecomprimeerd tot één verkoopbaar en deelbaar databestand.

Daarna nemen onze digitale marketeers het over: de auto wordt niet alleen op onze website geplaatst maar op alle belangrijke en relevante websites wereldwijd. Instagram en Facebook posts worden gemaakt en ons zeer uitgebreide verkoopnetwerk wordt geïnformeerd via mail en telefoon. Geen middel wordt niet beproefd en geen mogelijkheid onbenut gelaten in onze zoektocht naar de ideale verkoop.

Sales

Sommige auto's vereisen echter uiterste discretie om verkocht te worden. Auto's die zo zeldzaam, exclusief of duur zijn dat ze op geen enkele manier op het internet geplaatst mogen worden. Voor deze wagens werken wij volledig op maat en wordt ons wereldwijde netwerk erg gericht en in alle discretie aangesproken..

De wereld is onze showroom en onze showroom is de jouwe!

SalesSalesSalesSalesSalesSalesSalesSalesSalesSalesSalesSales

Interesse in deze dienst?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op. Ons team van doorgewinterde auto-experts staat klaar om u te helpen.

Full name