1976 Porsche 911S

Porsche1976
911S


  • Zeer gegeerde 2.7S uitvoering
  • Elektrisch schuifdak
  • prachtige kleurencombinatie
Verkocht
Informeer nu
Deel deze wagen

Wist u dat de Porsche 911 de langst rijdende en meest succesvolle sportwagen ter wereld is? Al meer dan 50 jaar is de Porsche 911 de sportwagen bij uitstek - een waar icoon in de autowereld. Met zijn direct herkenbare design, geavanceerde technologie en krachtige motoropties heeft de 911 consequent de standaard gezet voor prestaties en luxe. Of u nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of gewoon de fijnere dingen in het leven waardeert, de Porsche 911 is een auto die u zeker niet zal teleurstellen. Van het circuit tot de open weg, dit is een auto die een ongeëvenaarde rijervaring levert die zowel spannend als verfijnd is.

Dit prachtige ’76 exemplaar voldoet aan alle eisen die je zoekt in een G-model. De meest gegeerde 2.7S uitvoering in combinatie met de toch wel uitzonderlijke en originele zwarte koetswerkkleur maakt het plaatje compleet. De wagen ziet er niet enkel bijzonder goed uit maar weet ook zijn mannetje te staan bij iedere uitdaging. Ze is krachtig en vinnig waar nodig maar kan ook perfect gebruikt worden voor een zondagse familierit.

Black on black, veel stoerder zal een wagen niet worden! Deze Infrequente kleurencombinatie benadrukt de slanke lijnen en rondingen van Porsche’s meest geliefde coupé. Het Prachtige zwarte lederen interieur werd enkele jaren geleden volledig vernieuwd en ziet er tot op de dag van vandaag nog steeds prachtig uit, sportief maar toch zeer comfortabel. Het cabrio gevoel wordt direct gecreëerd wanneer je het originele af fabriek elektronische schuifdak openzet en zorgt voor de nodige verfrissing tijdens de warme zomermaanden. Technisch werden door ons de puntjes op de i gezet waardoor ze naast een prachtige verschijning voor het oog ook uiterst betrouwbaar is en klaar voor vele zorgeloze kilometers. Deze 911 is alles waar Porsche voor staat, simplistisch met de focus op rijervaring en dat ontgaat je niet wanneer je in deze Porsche stapt. De manuele versnellingsbak brengt het echte Porsche gevoel naar boven en weet dit raspaard met haar 173pk perfect in evenwicht te houden.

Zie je jezelf al rondrijden in dit prachtige exemplaar? Bent u klaar om deze wagen te temmen tijdens een rally, zondagse rit of één van de vele reisjes? Wacht niet langer en kom ze nu ontdekken bij Rock ’n Roll Classics.

Interesse in deze Porsche?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name