1985 Alfa Romeo Alfetta GTV6

Alfa Romeo1985
Alfetta GTV6


  • Fabelachtige Busso motor
  • Prachtig geluid
  • Uitzonderlijke staat
Te laat
Informeer nu
Deel deze wagen

In 1981 werd de iconische Busso V6-motor voor het eerst door Alfa Romeo in de GTV gemonteerd, waarmee de legendarische Alfetta GTV6 het levenslicht zag. Uitgerust met een injectiesysteem leverde deze motor een maximumvermogen van 160 pk en een maximumkoppel van 220 Nm. Het resultaat is een van de best klinkende motoren ooit geproduceerd.

De GTV6 werd ontworpen door Giorgetto Giugiaro, een legendarische Italiaanse auto-ontwerper die verantwoordelijk was voor talloze iconische auto's, waaronder de DeLorean DMC-12 en de BMW M1. Zijn ontwerp voor de GTV6 was strak en sportief, met scherpe lijnen en een gedrongen postuur dat de auto een agressieve uitstraling gaf.

Onze Alfa Romeo GTV6 rolde van de band in 1985 en werd geleverd aan haar trotse eerste eigenaar in Zwitserland. Je ziet meteen aan de wagen dat hij smaak had. Uitgevoerd in het prachtige Alfa Rosso met een bijpassend stoffen zwart interieur. Ook de carrosserie ziet er subliem uit, volledig roestvrij, perfect rechte panelen en minimale gebruikssporen. De iconische en matching Busso zescilindermotor met slechts een ruime 90.000 perfect aantoonbare kilometers op de teller levert 160 pk en start in een handomdraai, terwijl de manuele 5-gangs versnellingsbak soepel schakelt in elke versnelling. Bovendien zijn zelf nog het originele instructie- en serviceboekje aanwezig, samen met de Talloze facturen.

Als u op zoek bent naar een uiterst originele en kwalitatieve GTV6 die perfect rijdt, dan is dit de auto die u zoekt. Kom hem nu ontdekken bij Rock ’N Roll Classics

Interesse in deze Alfa Romeo?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name