1966 Mercedes-Benz SL 230

Mercedes-Benz1966
SL 230


  • Belle patine
  • Boîte de vitesses manuelle
  • La pagode du conducteur idéal
Trop tard
Demande d'informations
Partager cette voiture

De productie van de Mercedes-Benz 230SL begon in juni 1963 en eindigde op 5 januari 1967. Het chassis was gebaseerd op het W111 sedan , met een gereduceerde wielbasis, dubbele wishbone voorwielophanging en een onafhankelijke enkelgewricht. Het dubelle remcircuit had schijfremmen aan de voorzijde en bekrachtigde trommelremmen aan de achterzijde. De Mercedes-Benz 230SL werd aangeboden met een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen of een optionele, automatische transmissie met vier versnellingen, die vooral in de V.S. populair was.

Deze prachtige pagode is de ideale rijderswagen en bovendien overal graag gezien. De beige koetswerkkleur werd enkele jaren geleden volledig herschilderd en vertoont een prachtige patina, bovendien vormt ze een prachtige en stijvolle combinatie met het bruine vollederen interieur. De stoelen zijn enorm comfortabel en het stuur licht enorm zacht in de hand, het is een waar plezier om in deze pagode plaats te nemen. Met het gemak van de soft top altijd bij de hand te hebben kan u perfect in alle weersomstandigheden rijden, waar u ook bent. De manuele 4-versnellingsbak is een waar plezier om mee te rijden en zorgt ervoor dat de krachtige 6 cilinder motor in iedere versnelling het vermogen optimaal naar voren brengt.

Deze 230SL gaat geen enkel avontuur uit de weg en is klaar voor vele jaren zorgeloos plezier. Met deze wagen kan je onmiddelijk vertrekken naar het Zuiden van Frankrijk en indien je dit wenst nog een prachtige bergetappe meepikken. Waar wacht u nog op? Kom ze nu ontdekken bij Rock 'n Roll Classics en wie weet staat deze prachtige pagode binnenkort bij u in de garage te blinken.

Intéressé par cette Mercedes-Benz ?

Laissez vos coordonnées dans ce formulaire et nous vous contacterons. Ou bien : appelez-nous pour en savoir plus !

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Avez-vous une voiture similaire à vendre? Nous sommes intéressés !

Full name