1969 Porsche 911T

Porsche1969
911T


  • Matching numbers and colors
  • Originele lak
  • Optionele 5 versnellingsbak
Verkocht
Informeer nu
Deel deze wagen

De bekendste sportwagen aller tijden, de legende, het van het: de Porsche 911.
Tot op vandaag nog steeds een van de mooiste sportwagens gemaakt en haar schoonheid werd sinds het prille begin door iedereen geprezen! Naar een design van Ferdinand Porsche zijn oudste zoon, Ferdinand 'Butzi' Porsche die het prachtige 911 icoon tot stand bracht. Omdat Porsche met vernieuwing Porsche diende na het jarenlange succes van de 356 modellen met een moderner design te komen: de 911 werd geboren. Dit icoon heeft volgens mij verder weinig introductie nodig…

Onze 1969 Porsche 911T is niet alleen volledig matching numbers & colors maar bevindt zich bovendien ook nog eens in een enorm originele staat. Met een enorm originele staat bedoelen we dat de originele en weinig voorkomende Tangerine lak nog quasi volledig origineel is van toen ze de fabriek verliet in 1969. Technisch werd ze volledig onderhanden genomen alsook enkele delen van het interieur werden naar originele specificaties vernieuwd. Motor, remmen, schokdempers,… alles werd onderhanden genomen om van dit onaangeraakt exemplaar, naast een parel voor het oog er ook de ideale rijderswagen van te maken. Niet alleen uitzonderlijk origineel maar ook een uitzonderlijke historiek: een dikke map vol oude facturen kan perfect de levensloop van dit prachtige exemplaar aantonen. Met haar slechts 3 eigenaars sinds nieuw is dit de 911 die je moet hebben. Ook koos de eerste trotste eigenaar voor de optionele 5 versnellingsbak waardoor het schakelen met deze wagen een enorm plezier is en het rijden zeer soepel aanvoelt in iedere versnelling. Andere opties waren de licht metalen wielen, een lederen stuurwiel, Michelin banden en de 911S metrische instrumenten & olie tank.

Als je op zoek bent naar een zeer originele maar ook een enorm kwalitatieve en perfect rijdende Porsche 911 is dit de wagen die je moet hebben. We komen ze zelden tegen met deze historiek en in deze uitzonderlijke staat maar het is een enorme eer om deze wagen te mogen verkopen.
Kom ze nu ontdekken bij Rock ’n Roll Classics en wie weet geniet jij binnenkort van dit prachtige exemplaar maar beloof ons wel dat je historiek netjes aanvult zodat ook binnen 60 jaar nog over dit originele exemplaar gesproken kan worden.

Interesse in deze Porsche?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name