1964 Mercedes-Benz 230SL

Mercedes-Benz1964
230SL


  • Matching numbers and colors
  • Manuele versnellingsbak
  • Ultieme rijderspagode
€ 99.900
Informeer nu
Deel deze wagen

De productie van de Mercedes-Benz 230SL begon in juni 1963 en eindigde op 5 januari 1967. Het chassis was gebaseerd op het W111 sedan , met een gereduceerde wielbasis, dubbele wishbone voorwielophanging en een onafhankelijke enkelgewricht. Het dubbele remcircuit had schijfremmen aan de voorzijde en bekrachtigde trommelremmen aan de achterzijde. De Mercedes-Benz 230SL werd aangeboden met een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen of een optionele, automatische transmissie met vier versnellingen, die vooral in de V.S. populair was.

Onze vroege 1964 Pagode is het exemplaar waar iedereen naar op zoek is, volledig matching en in een zeer goede technische staat. Kosten nog moeite werden gespaard om deze schoonheid opnieuw naar haar oorspronkelijke glorie te herstellen volgens het RNR kwaliteitslabel. De carrosserie werd volgens de regels van de kunst voorzien met de originele en prachtige bordeaux lakkleur en ook het interieur werd volledig en zorgvuldig vernieuwd. Ook de originele, matching numbers motor werd tijdens de restauratie volledig onder handen genomen waardoor dit exemplaar er niet alleen als nieuw uitziet maar ook als nieuw rijdt en enorm betrouwbaar maakt. Precies alles wat je wil hebben bij een wagen.

Deze wagen heeft het allemaal : volledig matching numbers en colors, rijdt fantastisch en het enige dat eigenlijk nog ontbreekt is haar nieuwe chauffeur die deze wagen verder zal behandelen alsof het zijn eigen kind is. Waar wacht je nog op? Kom dit prachtige exemplaar nu ontdekken bij Rock 'n Roll Classics!

Interesse in deze Mercedes-Benz?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name