1971 Jaguar E-Type 4.2 Series 2

Jaguar1971
E-Type 4.2 Series 2


  • Matching numbers
  • Uitgebreide historiek
  • Ultieme rijderswagen
Verkocht
Informeer nu
Deel deze wagen

De Jaguar E-Type, een auto die harten sneller doet kloppen. Al meer dan een halve eeuw heeft dit iconische model terecht een speciaal plekje in de harten van liefhebbers. Zijn lange motorkap, slanke carrosserie en kenmerkende ronde koplampen zijn slechts enkele van de elementen die deze schoonheid zo begeerlijk maken. "De mooiste auto ooit gemaakt," zei Enzo Ferrari, en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Onze Jaguar E-Type uit 1971, afgeleverd aan zijn eerste eigenaar, de heer A.W. Knight, in het betoverende Birmingham, is een uiterst begeerlijke 4.2-liter Series 2 Roadster. Op vandaag verkeert deze wagen in een zeer goede algemene staat, de krachtige 4.2-liter 6-cilinder motor met dubbele bovenliggende nokkenassen produceert een prachtig geluid en levert steeds een bijzonder sportief en comfortabel rijgedrag. De zorgvuldig ontworpen, voorgevormde stoelen bekleed met het fijnste Vaumol-leder nodigen uit om onderuit te zakken en te genieten van een luxueuze rijervaring. Elk detail is met de grootste precisie ontworpen en uitgevoerd, waardoor een interieur is ontstaan dat de perfecte balans biedt tussen klassieke elegantie en moderne verfijning. Het interieur viert het erfgoed van vakmanschap en stijl brent u onmiddelijk terug naar een tijd waarin deze waarden voorop stonden. Het certificaat van eigendom en een Jaguar Heritage Certificate uit 2012 onderstrepen de authenticiteit van de wagen. Bovendien wordt de auto geleverd met diverse facturen, de originele onderhoudsboekjes en de handleiding voor de eigenaar, allemaal zorgvuldig opgeborgen in een dikke map vol historiek.

Kortom, Als je op zoek bent naar een zeer originele maar ook een enorm kwalitatieve en perfect rijdende jaguar E-Type dan is dit de wagen die je moet hebben. Waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en bewonder deze tijdloze schoonheid met eigen ogen!

Interesse in deze Jaguar?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name