1991 Mercedes-Benz SL 500 6.0 AMG

Mercedes-Benz1991
SL 500 6.0 AMG


  • Meest gegeerde pre-merger AMG
  • Volledig gedocumenteerde geschiedenis
  • Slechts 50.000KM
Verkocht
Informeer nu
Deel deze wagen

De Mercedes-Benz SL-klasse heeft een lange geschiedenis en is altijd een synoniem geweest voor stijl, luxe en prestaties. De SL-klasse werd oorspronkelijk gelanceerd in 1954 en heeft sindsdien vele generaties gezien, elk met hun eigen unieke kenmerken en innovaties.

Deze SL500 6.0 AMG uit 1991 is een bijzonder exemplaar, aangezien het werd geproduceerd in de pre-merger periode van AMG, voordat Mercedes-AMG een volledige dochteronderneming van Mercedes-Benz werd. Dit betekent dat deze auto een uniek staaltje is van de samenwerking tussen AMG en Mercedes-Benz, waarbij de expertise en kennis van beide bedrijven werden samengevoegd om de meest geavanceerde en krachtige auto's van die tijd te produceren.

Met zijn krachtige motor, unieke design en ongeëvenaarde prestaties is de SL500 6.0 AMG een waar icoon geworden onder autoliefhebbers. En met slechts 50.000 kilometer op de teller en een volledig gedocumenteerde geschiedenis, is deze auto een zeldzame en waardevolle vondst voor degenen die op zoek zijn naar een klassieke auto van topkwaliteit.

Het enige dat nog ontbreekt aan deze iconische pre-merger AMG is haar nieuwe chauffeur die deze wagen verder zal behandelen alsof het zijn eigen kind is. Waar wacht je nog op? Kom dit prachtige exemplaar nu ontdekken bij Rock 'n Roll Classics!

Interesse in deze Mercedes-Benz?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name