1967 Porsche 911 2.0 Coupé

Porsche1967
911 2.0 Coupé


  • Uitgebreid gerestaureerd
  • Champagne gelb
  • Matching numbers & colors
Verkocht
Informeer nu
Deel deze wagen

De bekendste sportwagen aller tijden, de legende, het van het: de Porsche 911.
Tot op vandaag nog steeds een van de mooiste sportwagens gemaakt en haar schoonheid werd sinds het prille begin door iedereen geprezen! Naar een design van Ferdinand Porsche zijn oudste zoon, Ferdinand 'Butzi' Porsche die het prachtige 911 icoon tot stand bracht. Omdat Porsche met vernieuwing Porsche diende na het jarenlange succes van de 356 modellen met een moderner design te komen : de 911 werd geboren. Dit icoon heeft volgens mij verder weinig introductie nodig…

Deze hele vroege Porsche 911 Coupe zag het levenslicht in 1967, een echt verzamelaarsobject die uitzonderlijk goed rijdt en het zo ook een ideale rijderswagen maakt. Wat wil je nog meer? Deze wagen werd volledig naar originele specificaties tot in de puntjes nuts & bolts gerestaureerd, ja u hoort het goed: deze wagen is volledig matching numbers & colors. Kosten nog moeite werden gespaard om van deze Champagne Gelb Porsche 911 een echte parel en streling voor het oog te maken. Het zwarte lederen interieur werd tot de perfectie opnieuw aangebracht en is zeer strak, bovendien wordt het in combinatie met de koetswerkkleur een prachtige combinatie. Ook de originele, matching numbers motor werd volledig onder handen genomen. Deze ziet er niet alleen als nieuw uit maar rijdt ook als nieuw, een plezier voor iedere rit! De binnen en buitenkant weerspiegelen perfect de staat van de onderkant, geheel roest vrij en kei hard. Precies hoe je ze wil hebben.

Dit is de ‘67er die je moet hebben : volledig tot in de puntjes gerestaureerd, matching numbers & colors en een streling voor het oog. Zeg nu zelf, wie vindt dit geen prachtig exemplaar? Wie is er klaar voor een ritje en aperitief bij zonsondergang met een glaasje champagne in deze champagne gelb Porsche 911? Beter zal het niet worden.

Nu beschikbaar bij Rock ’n Roll classics en wie weet binnenkort bij u in de collectie.

Interesse in deze Porsche?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name