Over ons

 

John Calemeyn

Gedelegeerd Bestuurder

John kan terugkijken op 15 jaar carrière in de autosector en doorliep alle rangen van de business. Als automotiveondernemer is hij ondertussen actief in verschillende bedrijfstakken van de sector, van personenwagens tot trucks, en engageert hij zich ook binnen de beroepsfederatie. Zijn brede netwerk en ruime expertise wenst hij toe te passen op de nichesector van de oldtimers teneinde de noodzakelijke professionalisering ervan te ondersteunen.

 

Thijs Verhage

Gedelegeerd Bestuurder

Thijs is al levenslang gepassioneerd door oldtimers: eerst door de motoren die in de werkplaats van z'n grootvader stonden, al snel kwamen daar ook oldtimerwagens bij. Na 10 jaar verkoop van een premium merk, werd het tijd om van de passie het beroep te maken en zich volop in de oldtimers te werpen. Thijs engageert zich ook binnen de beroepsfederatie.


 

Dries Puype

Meester technieker

Dries heeft reeds jarenlange ervaring als technieker bij een merkconcessie. In zijn vrije tijd spendeert hij dan ook heel wat uurtjes aan/in zijn Triumph Spitfire of Triumph TR6.  Specialiteiten: carburatie, ontsteking, Italiaanse en Duitse oldtimers.

 

 

 

 

Ioan Balan

Technieker

Ioan is al jaar en dag liefhebber van oldtimers, hij is nog een echte carrossier van de oude stempel. Specialiteit: maatwerk in metaal en Engelse wagens.

 

 

 

 

 

Domien Van Zele

 Technieker

Domien heeft reeds een aantal jaar ervaring op gedaan bij een merkconcessie. Hij is gebeten door oldtimers en is een gepassioneerde medewerker, zijn specialiteiten: klassieke BMW's, Duitse wagens,..

 

 

 

 

 

Doran Cloet

Technieker

Doran is onze jongste aanwinst, hij behaalde zijn bachelor autotechnologie en liep stage bij ons. Een gepassioneerde en bovenal gemotiveerde technieker die is blijven plakken na zijn stageperiode.