Over ons

 

Thijs Verhage

Gedelegeerd Bestuurder

Thijs is al levenslang gepassioneerd door oldtimers: eerst door de motoren die in de werkplaats van z'n grootvader stonden, al snel kwamen daar ook oldtimerwagens bij. Na 10 jaar verkoop van een premium merk, werd het tijd om van de passie het beroep te maken en zich volop in de oldtimers te werpen. Thijs engageert zich ook binnen de beroepsfederatie.


 

Dries Puype

Meester technieker

Dries heeft reeds jarenlange ervaring als technieker bij een merkconcessie. In zijn vrije tijd spendeert hij dan ook heel wat uurtjes aan/in zijn Triumph Spitfire of Triumph TR6.  Specialiteiten: carburatie, ontsteking, Italiaanse en Duitse oldtimers.

 

 

 

 

 

 

David Perdu

Meestergast bodyshop

David is onze meestergast bodyshop, hij staat in voor het reilen en zeilen van onze afdeling carrosserie. Een rasechte stielman met oog voor detail.

 

 

 

 

 

Ioan Balan

Technieker

Ioan is al jaar en dag liefhebber van oldtimers, hij is nog een echte carrossier van de oude stempel. Specialiteit: maatwerk in metaal en Engelse wagens.

 

 

 

 

 

Domien Van Zele

 Technieker

Domien heeft reeds een aantal jaar ervaring op gedaan bij een merkconcessie. Hij is gebeten door oldtimers en is een gepassioneerde medewerker, zijn specialiteiten: klassieke BMW's, Duitse wagens,..

 

 

 

 

 

Doran Cloet

Technieker

Doran is onze jongste aanwinst, hij behaalde zijn bachelor autotechnologie en liep stage bij ons. Een gepassioneerde en bovenal gemotiveerde technieker die is blijven plakken na zijn stageperiode.

 

 

 

 

 

 

 Miguel Jonckheere

Technieker

Miguel Jonckheere, is gebeten door het vak! Een gedreven, ambitieuze jonge kerel die hoe kan het ook anders enorm gepassioneerd is.

 

 

 

 

 

 

 Anthony Vander Stichele

Parts & project manager

Anthony is onze parts & project manager, hij is gebeten door de oldtimer sector en zelf grote liefhebber van de klassieke Mercedes wagens.

Hij is een echte duivel doe-het-al waarvan de opvolging rond projecten zijn stokpaardje is.