2005 Maserati Gerrit ketelaars

Maserati2005
Gerrit ketelaars


  • Slechts 1 exemplaar gemaakt
  • Handgemaakt
  • Mancave must have
Prijs op aanvraag
Informeer nu Deel deze wagen

Gerrit ketelaars was van oorsprong een metaalbewerker in de landbouwmechanisatie maar stopte jaren geleden om eindelijk zijn passie na te gaan. Enorm gefascineerd door de autosport realiseerde hij verschillende creaties in metaal van exacte kopieën tot zijn verbeelding laten spreken en vrolijke personen in een klassieke racewagen fabriceren. Hij mocht onder andere projecten realiseren voor de familie Bleekemolen, Jaap Van Lagen & Jos Verstappen die één voor een gekend zijn in de autosport en dus toch wel een referentie zijn.

Deze Maserati werd gebouwd door Gerrit in 2005 en is uniek. Het geboortecertificaat bewijst dat er slechts één van dit exemplaar gemaakt werd, dit is een uiterst uniek kunstwerkt dat u nergens anders nog zal tegenkomen. Bovendien is dit één van Gerrit zijn laatste creaties aangezien hij begin 2006 onverwacht stierf en waardoor er ook nooit een 2e exemplaar gemaakt zal worden.

Dit is een kunstobject/must have dat thuishoort bij iedere Maserati liefhebber en verzamelaar. Niemand zal ooit kunnen zeggen dat hij hetzelfde of een gelijkaardig exemplaar. Kom hem nu bewonderen bij Rock 'N Roll Classics.

Interesse in deze Maserati?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en wij nemen contact met u op. Of: bel ons en ontdek het meteen!

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Heb je een gelijkaardige wagen te koop? We zijn geïnteresseerd!

Full name