Verkoop in consignatie

Heeft u geen zin om een horde kijkers over de vloer te krijgen, ellenlange prijsdiscussies te voeren en telkens opnieuw vragen per mail te beantwoorden? Wenst u van ons uitgebreid netwerk en website gebruik te maken om uw wagen te verkopen?

Dan kunnen wij uw wagen in consignatie verkopen.

Het te verkopen voertuig wordt naar onze showroom gebracht, waar we de wagen samen gedetailleerd overlopen en een correcte beschrijving opstellen. Aan de hand van die beschrijving wordt dan een minimum verkoopprijs en verkoopscommissie overeengekomen. Indien nodig én na duidelijke afspraken, kunnen onze specialisten in Oldtimertechniek uw wagen in ideale verkoopstoestand brengen.

Daarna maken wij een uitgebreide fotoreportage en voertuigfiche van uw wagen en plaatsen we deze op onze website. Tevens sturen we deze actief door naar mogelijks geïnteresseerde kopers uit ons netwerk.
Ondertussen zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de wagen zich in een startklare toestand bevindt en krijgen geïnteresseerde bezoekers een professionele uitleg en presentatie van de wagen.

Bij ons geen ellenlange rijen anonieme klassiekers maar gepersonaliseerde en gedetailleerde presentaties die uw wagen de aandacht en het karakter geven die hij verdient!