Onderhoud en herstelling van Young- en oldtimers

Naast onze sfeervolle showroom, beschikken we ook over een state-of-the art werkplaats met 5 volledig ingerichte werkstations met hefbruggen. Er is tevens een ophangingstestbank, remmentest en koplampregelstation beschikbaar. Onze oldtimertechniek-experts hebben dus beschikking over de modernste materialen om Uw klassieker te herstellen en te onderhouden. Bij ons kan je dan ook terecht voor onderhoud, alle technische- en carrosserieherstellingen, klaarzetten voor keuring, preparatie voor ritten en rally's, ombouw,...

Ons technisch team, onder leiding van Dries Puype, werd geselecteerd aan de hand van strikte criteria. Ons team heeft niet enkel de nodige kennis en ervaring in het herstellen en onderhouden van oldtimers, ze hebben stuk voor stuk ook de passie die nodig is om net dat ìetsje meer te kunnen bieden in vergelijking met een normale goede technieker. Ieder lid beschikt ook over een eigen specialisatie, waardoor we van ieder aangeboden type voertuig de juiste kennis in huis hebben.

Met andere woorden: we combineren het gestructureerd werken, de orde en precisie van een modern garagebedrijf met de nodige passie en feeling om Uw oldtimer de best mogelijke behandeling te geven!