1964 Porsche 356 C Coupé

Porsche1964
356 C Coupé


  • Mécaniquement comme neuf
  • Entièrement conforme
  • 356C complètement d'origine
99 000 €
Demande d'informations Partager cette voiture

De 356 was het model dat de naam Porsche groot maakte en daarmee de basis vormde van waar het merk Porsche vandaag de dag voor staat. Na 17 jaar uiterst succesvolle productie verliet de laatste auto van het type 356, een SC cabriolet, in april 1965 de assemblagelijn. Porsche moderniseerde de 356 nog een laatste keer in 1963 in de vorm van de 356C. Dit was de eerste commerciële Porsche ooit die standaard remschijven op alle wielen kreeg, een welgekomen verbetering ten opzichte van de oude trommelremmen en zo werd een echte rijders auto geboren!

Deze 1964 Porsche 356C coupe is een wagen die je zo af en toe tegenkomt, als je hem al tegenkomt, en zegt van: dit is precies hoe ik ze wil hebben. Geheel onaangetast, origineel en uiterst charmant. Deze auto is volledig in de originele materialen van toen ze de fabriek verliet in 1964. Maar pas op, schijn bedriegt, ik hoor u al denken: dit is een restauratieproject! Integendeel, kosten noch moeite werden gespaard om deze auto technisch in perfecte staat te brengen. Elk klein detail werd aangepakt met behoud van de originele looks! En of het gelukt is, deze 356 rijdt, remt en schakelt,... beter dan nieuw. Het spreekt voor zich dat het hart van deze auto nog steeds de originele matching numbers motor is, met zijn verbluffende 75pk weet deze prachtige coupé meer dan zijn mannetje te staan. Het interieur is net zo charmant als de rest van de wagen: zeer puur en origineel! Neem plaats in dit prachtige en unieke exemplaar, wij durven te wedden dat u er na een uitgebreide proefrit niet meer uit wilt!

Als u het allemaal wilt, dan is dit de auto om te hebben! Mooi, origineel en zeldzaam, deze zeer betrouwbare schoonheid tikt absoluut alle boxes aan!
Deze wagen is nu beschikbaar, neem contact met ons op voor een afspraak en dan zien we je binnenkort bij Rock 'N Roll Classics!

Intéressé par cette Porsche ?

Laissez vos coordonnées dans ce formulaire et nous vous contacterons. Ou bien : appelez-nous pour en savoir plus !

+32 (0)50/73 75 71
sales@rnrclassics.be

Avez-vous une voiture similaire à vendre? Nous sommes intéressés !

Full name